Esittely

Ravintola Figaro

Ravintola Figaro on tunnelmallinen 90-paikkainen ruokaravintola Jyväskylän keskustassa vanhassa idyllisessä kivitalossa. Viihtyisä ilmapiiri rakentuu ystävällisestä ja ammattitaitoisesti palvelevasta henkilökunnasta, hyvästä ruoasta ja useasti palkitusta, laajasta viinivalikoimasta.

Kesäkuussa 2010 ravintolalle luovutettiin Chaine des Rotisseurs -kilpi. Ravintola Figaro on saanut myös kansainvälistä tunnustusta, kun matkaopaskirja Lonely Planet Finland sijoitti Figaron Suomen ravintolalistan kärkipaikalle.

 

Logo_rotisseurs2009-2

tripadvisor

Pöytävaraukset
info@figaro.fi / 020 766 9810

Figaro Winebistro

Viiniravintola, 60-paikkainen Figaro Winebistro, avattiin uudenvuoden aattona 2012 Figaron ravintolan naapuriin. Viininystäville suunnatussa Winebistrossa on laaja valikoima laseittain maisteltavia, erikoisempiakin viinejä. Viinien lisäksi Figaro Winebistrossa voi nauttia juustoja ja pientä syötävää. Winebistron on valittu kolme kertaa, vuosina 2012, 2014 ja 2015, Suomen parhaimmaksi viiniravintolaksi. Tiistaisin, kerran tai pari kuukaudessa järjestetään tasting -tilaisuus, joissa päästään useimmiten tutustumaan kansainvälisten viinitalojen tarjontaan. Winebistrossa järjestetään myös tilauksesta ryhmille tastingejä.

Winebistrossa on myös kabinetti, jonka voi varata yksityiskäyttöön maks. 20 henkilölle.
Klo 9-16 pidettäviin lounaskokouksiin meillä on tarjota tila 10-50 henkilölle.

Ravintolan sisustuksen on suunnitellut Kaisa Blomstedt. Figaro Winebistro on ainutlaatuinen Keski-Suomessa sekä konseptinsa että sisustuksensa puolesta.

Viinitasting-/kabinettivaraukset:
winebistro@figaro-restaurant.com / 020 766 9811

Figaro Catering

Tarjoamme ravintolapalvelujen ohella myös catering- eli ulkotilauspalveluja.  Meiltä saat räätälöidyt tarjoilut niin pienelle kuin isollekin joukolle Keski-Suomen alueella. Hoidamme ammattitaidolla yritystilaisuudet, häät tai muut perhejuhlat ja erilaiset ulkoilmatilaisuudet.

Olemme menestyksellä toteuttaneet tarjoiluja muutaman henkilön koti-illallisesta aina 500 henkilön VIP-ruokailuun luonnon helmassa. Voimme valmistaa osan ruoista paikan päällä käyttäen loimutusyksikköä, hiiligrilliä ja paellapannua – erikseen tai yhdessä.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä tilaisuuteenne sopiva, erinomaisen maistuva menu.
info@figaro.fi
Puh: 020 7669810.

 

 

Oiva-raporttiin tästä.