Ryhmämenut

Buffetmenut

Buffetmenuissa vähimmäishenkilömäärä 20

Alla olevat menut ovat käytössä Nikolainkulman juhlatiloissa ennakkoon tilattuna

JOULUINEN NOUTOPÖYTÄ – MENU 39

Graavattua lohta ja tilli-sinappikastiketta

Lämminsavulohta

Lasimestarin silliä

Valkosipulisilakkaa

Keitettyjä perunoita

Rosollia

Raikas vihersalaatti ja yrttiöljyä

 

Kinkkua ja talon sinappia

Leipälajitelma ja savustettu voi

 

Karjalanpaistia

Porkkanalaatikkoa

Lanttulaatikkoa

 

Omena-kinuski Sacherkakku

Kahvi/tee

 

HINTA 39€/hlö

JOULUINEN NOUTOPÖYTÄ – MENU 48

ALKUUN

Graavattua lohta ja tilli-sinappikastiketta

Lämminsavulohta

Valkosipulisilakkaa

Katkarapu-perunasalaattia

Aura Gold Salaatti, päärynää, kurkkua, purjosipulia ja vadelmavinegretteä

Raikas vihersalaatti ja yrttiöljyä

 

Kinkkua ja talon sinappia

 

Leipälajitelma ja savustettu voi

PÄÄRUOKANA

Yrtti-punaviiniliemessä haudutettua hirven palapaistia, hunajalla ja yrteillä maustettuja uunijuureksia, ruohosipuli-perunapyreetä ja piparjuurismetanaa

JÄLKIRUOKANA

Kakku

Kahvi/tee

 

HINTA 48€/hlö

NOUTOPÖYTÄ – MENU 56

ALKUUN

Raikas vihersalaatti ja yrttiöljyä

Caesarsalaatti ravuilla

Panzanella salaatti; tomaattia, munakoisoa, leipää, rucolaa ja oliiveja

Myskikurpitsa-artisokkasalaatti, rucolaa, sherryviinietikkaa ja paahdettuja pinjansiemeniä

Leipälajitelma ja savustettu voi

 

PÄÄRUOKANA

JOKO

Pariloitua siikaa ja fenkolivoikastiketta, paahdettuja kasviksia ja perunagratiinia

TAI

Kokonaisena paistettua härän ulkofileetä ja punaviinikastiketta, paahdettuja kasviksia ja perunagratiinia

JÄLKIRUOKANA

Suklaakakkua

Juustoja ja hilloketta

Kahvi/tee

 

HINTA 56€/hlö

ESPANJALAINEN NOUTOPÖYTÄ – MENU 42

Tonnikala-anjovis Pintxo
Ilmakuivattu kinkku-peruna-chilidrop Pintxo
Tapaksia
Sitrusmarinoituja oliiveja ja tomaatteja
Padron paprikoita
Kahta eri juustoa ja viikunahilloa
Salaatti punamagoldista, rucolasta, pinaatista, latva-artiosokasta ja myskikurpitsasta,
pinjansiemeniä ja rosmariiniöljyä
Foccacialeipää ja aiolia
Mixed Paella, jossa Chorizoa, kanaa, katkarapuja, sinisimpukkaa, kasviksia ja sahramilla
maustettua riisiä

HINTA 42€/hlö

Pöytiin tarjoiltavat menut

MENU 39

ALKURUOKANA

Myskikurpitsakeitto
leipä ja savustettu voi

PÄÄRUOKANA

Valkosipuli-chilimarinoitua kananpojanrintaa ja tummaa valkosipulikastiketta, chorizorisottoa

JÄLKIRUOKANA

Sitrus-vaniljapannacotta ja kaneli-tähtianismarinoituja hedelmiä
Kahvi/tee

HINTA 39€/hlö

MENU 49

ALKURUOKANA

Suppilovahverokeitto
leipä ja savustettu voi

PÄÄRUOKANA
Hiillostettua lohta ja fenkolivoikastiketta, ruohosipuli-perunapyreetä ja marinoituja jokiravun pyrstöjä

JÄLKIRUOKANA
Syysomenapiirakkaa ja kanelisabayon
Kahvi/tee

HINTA 49€/hlö

MENU 52

ALKURUOKANA

Villisikarilletteä ja perunakroketti, sinappisabayon, punajuurikreemiä ja juureslastuja G L

 

PÄÄRUOKANA

Paahdettua Siikaa, suppilovahverokastiketta ja uunijuureksia G L

 

JÄLKIRUOKANA

Vaniljainen omenapiiras ja uuniomenajäätelöä, kanelisabayon ja kuivattua omenaa VL

Kahvi/tee

 

HINTA 52€/hlö