Figaron Lihapeijaiset
Figaron Lihapeijaiset
Lihapeijaiset on ainutkertainen laatulihojen ympärille rakennettu elämyksellinen ilta Figarossa. Koko illan fiesta, jossa käytössä on sekä Ravintola Figaro että Winebistro.
Keittiömestari Janne Muurosen haave erilaisten lihojen ympärille rakennettavasta teemaillasta toteutuu lauantaina 30.3.2019 klo 16 alkaen. Peijaisiin on varattu koko ravintola ja paikkoja on saatavilla rajoitetusti. Näitä juhlia et halua jättää välistä.
Illalliskortin Lihapeijaisiin voit ostaa täältä.
Ilta alkaa alkudrinkeillä Winebistron Tiki-cocktailbaarissa, jonka jälkeen siirrytään Figaron puolelle ruokailemaan. Keittiötiimimme valitsemista laadukkaista raaka-aineista on koottuna 10 pöytiin tarjoiltavaa kokonaisuutta yhteensopivine lisukkeineen seurueen jaettavaksi.
Sommelierimme ovat valinneet kokonaisuuteen sopivia viinivaihtoehtoja ja pienpanimoiden oluita (ei sisälly illalliskortin hintaan).
Ilta sisältää hyvän ruoan ja juomien lisäksi yllätyksellistä ohjelmaa. Tiki-cocktailbaari palvelee koko illan, klo 16-01.
Illalliskortin hinta on 105 €/hlö.
Illan ohjelma
16.00 Winebistron Tiki -cocktailbaari aukeaa
17.30 Siirtyminen Figaroon
18.00 Tervetuliaisjuoma ja ruokailu alkaa
n. 22.00 Illallisen päätyttyä meno jatkuu Tikibaarissa
Menu
- Mangalitzapossun makkaraa ja kylkeä
- Villisikaa
- Grillattuja lampaan kyljyksiä ja lammaskebab
- Karamelliporsasta ja härkäbulgogi
- Lämmin Limousinehärän carpaccio
- Härän sisäfileetä ja hanhenmaksaa
- Wagyuhärän rintaa
- Picanha & maminha
- Dry aged entrecote (35 pv) ja paahdettua luuydintä
- Marmorihärkää
Tarjoillaan makunautintoa täydentävien lisukkeiden ja kastikkeiden kanssa.