Suomen parhaat ravintolat top10 – Nro 3 Figaro!

Julkaistu 5.11.2015

Google datan mukaan suomalaisten ravintoloiden kärki on jotain ihan muuta kuin olisi kuvitellut! TV:stä tuttujen julkkiskokkien Hans Välimäen ja Tomi Björckin trendikkäät ravintolat eivät yltäneet kärkilistalle. Some-kokki Henri Alénin Muru sijoittuu vasta top 10 listan hännille.

Splendido Food on analysoinut kotimaisten ravintoloiden hakukone datan ja julkaissut videon Suomen top 10 ravintoloista Youtube-kanavalleen. Splendidon analysoiman datan perusteella sadoista ravintoloista syntyi tietoa ja näin vain kärkinimet valikoituivat listalle.

Sieltä löytyy useampi yllätys ja piilotettuja helmiä kuten ravintolat Crecian, Konstan Möljä sekä Don Bei Hu China Tiger.

Jyväskylässä Asemakadulla sijaitsevat Figaro keräsi myös laajalti kehuja ja löytyy listan sijalta 3.