VUODEN VIINILISTA 2016 -TUNNUSTUS FIGAROLLE

Julkaistu 1.2.2017

Jyväskylän Viiniklubin Vuoden viinilista 2016 -tunnustuksen sai Figaro Winebistro.
Viinilistatoimikunnan perusteluna oli erityisesti Figaron onnistunut konseptointi fine diningin ja rennomman bistropuolen yhteistyönä. Monet viinivalinnat noudattelevat fine diningin tarpeita, mutta bistrolla on myös oma huikea valikoimansa.

viinilista2016Asiantuntevan henkilökunnan ansiosta bistron laseittain myytävien viinien kattava ja harvinaisten kellariviinien myötä koko ajan elävä valikoima tekee bistrosta viininystävälle myös kiehtovan pistäytymispaikan.

22.12.2016 klubin pj. Jorma Soisalo ja toimikunnan pj. Eeva Koponen kävivät luovuttamassa diplomin Figaron väelle.

tiedote: www.jklviiniklubi.org

kuva: Figaron sommelier Pekka Mantela ja viiniklubin Eeva Koponen.