Suunnitteletko valmistujaisjuhlia?

Julkaistu 19.5.2020

Koronaepidemian vuoksi on otettava huomioon viranomaismääräykset ja -suositukset kun suunnittelee juhlia ja niiden ajankohtaa. Tänä keväänä ei pystytä turvallisesti järjestämään oppilaitosten valmistujais- ja ylioppilasjuhlia perinteisellä tavalla toukokuun lopulla.

Saattaa olla, että isompien juhlien ajankohta on monessa perheessa vasta myöhemmin. Pienemmästi voi nytkin perhepiirissä juhlia, sillä onhan valmistujais- ja ylioppilasjuhlat ennen kaikkea perhejuhla.

Olemme suunnitelleet valmistujaisviikonloppuun tuotteita, joista voit koota teidän juhlaanne parhaiten soveltuvan kokonaisuuden.

Valmistujaisviikonlopun tuotteet julkaistaan verkkokaupassamme tiistaina 19.5.

Lisäksi meiltä voit vuokrata astiastoa, ruokailuvälineitä, laseja tai kangasliinoja juhlakattaukseen.