Tervetuloa uudistuneeseen Figaro Restaurant & Bariin

Julkaistu 2.10.2020

Figaron laajennusosa avataan perjantaina 9.10. 

Ravintolan naapurissa Winebistrona aiemmin tunnettu tila on syksyn 2020 aikana kokenut muutoksen sekä ilmeeltään että konseptiltaan.

Uudistuksen myötä tilan sisustusta yhdenmukaistettiin vuonna 2018 remontoidun Figaro ravintolan kanssa. Uuden ravintolatilan keskipisteenä on laajalla juomavalikoimalla ylpeilevä upea baaritiski, jonka äärellä voi nauttia baarimenun ruoka-annoksia kera yhteensopivan juoman.

Uuden ruokatuotteen lisäksi olemme tuoneet valikoimaamme laadukkaat cocktailit ja mielenkiintoisen olutvalikoiman, alkoholittomia vaihtoehtoja unohtamatta. Viininystäviä hemmotellaan jatkossakin Figaron viiniasiantuntijan valitsemilla viineillä.

Figaro Baariin olet tervetullut ilman pöytävarausta olitpa aloittelemassa tai lopettelemassa illanviettoa tai muuten vain viettämässä rentoa iltaa. Viikonloppuisin tunnelmaa baarissa nostattaa DJ letkeää loungemusiikkia soittaen.

Salin takaosassa oleva kabinetti on säilytetty ja se soveltuu niin palavereiden kuin intiimien illanviettojen pitopaikaksi.

KURKKAA UUDISTETTUUN PUOLEEN TÄSTÄ.