Catering

Figaro Catering – ei se perinteinen pitopalvelu

Hoidamme ammattitaidolla yritystilaisuudet, häät tai muut perhejuhlat ja erilaiset ulkoilmatilaisuudet Jyväskylässä ja koko Keski-Suomessa.

Figaron tunnetaan korkeasta laadustaan sekä ruoassa että palvelussa. Catering -palvelumme kautta saat kivijalkaravintolastamme tutun tasokkaan ruoan myös omiin juhliisi kotona tai esimerkiksi työpaikan asiakastilaisuudessa. Hyvät juhlat muistetaan erinomaisesta ruoasta.

Meiltä saat räätälöidyt tarjoilut niin pienelle kuin isollekin joukolle Jyväskylän ja koko Keski-Suomen alueella. Hoidamme ammattitaidolla yritystilaisuudet, häät tai muut perhejuhlat ja erilaiset ulkoilmatilaisuudet.

Olemme menestyksellä toteuttaneet tarjoiluja muutaman henkilön koti-illallisesta aina 500 henkilön VIP-ruokailuun luonnon helmassa. Voimme valmistaa osan ruoista paikan päällä käyttäen loimutusyksikköä, hiiligrilliä ja paellapannua – erikseen tai yhdessä.

Ole rohkeasti yhteydessä niin suunnitellaan yhdessä vieraillesi unohtumaton ruokaelämys.
 

Voit tutustua tämänhetkisiin esimerkkimenuihin alla olevan linkin kautta. Kaikki menut ovat vain esimerkkejä ja muokkaamme niitä mielellämme juuri sinun makuusi ja budjettiisi sopiviksi.

 
Katso esimerkkimenut

 

Katso Figaro Catering -video

Lähetä meille sähköpostia

Puh: 020 766 9810