Esittely

Figaro Restaurant

MA-TO 11-23
PE 11-24
LA 13-24
LA 2.11. 16-24

Lounas ma-pe 11-15.
A la carte klo 15 ->

Keittiö menee kiinni tuntia ennen sulkemisaikaa.

Modernisoitu 70-paikkainen ruokaravintola sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa vanhassa idyllisessä kivitalossa.
Kesäkuussa 2010 ravintolalle luovutettiin Chaine des Rotisseurs -kilpi. Ravintola Figaro on saanut myös kansainvälistä tunnustusta, kun matkaopaskirja Lonely Planet Finland sijoitti Figaron Suomen ravintolalistan kärkipaikalle.

Kurkkaa uudistettuun Figaroon tästä.

Viihtyisän rento ilmapiiri rakentuu ystävällisestä ja ammattitaitoisesti palvelevasta henkilökunnasta, hyvästä ruoasta ja useasti palkitusta, laajasta viinivalikoimasta.

Uudistetulta a la carte listalta löytyy paljon kansainvälisiä makuyhdistelmiä laadukkaista raaka-aineista tehtynä. Annokset teemme joko perinteisinä lautasannoksia tai pöytäseurueen kesken kesken jaettaviksi.

Lounas ma-pe 11-15.

 

 

 

LIITY FIGARON VIP -UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI

Figaron VIP-uutiskirjeen tilaajana kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tulevista tapahtumistamme. Saat etuajo-oikeuden erikoisiltojemme varauksiin ja toisinaan uutiskirjeen tilaajille on räätälöity etuja ravintolaan. VIP-uutisikirje lähetetään 4-5 kertaa vuodessa ja on tyyliltään selkeä ja lyhyt.

  

 

 

Oiva-raportti

Figaron lihojen alkuperämaat

 

 

 

Figaro Winebistro

POIKKEUSAUKIOLOT TÄSTÄ.

PE 17-24
LA 15-24

Keittiö menee kiinni tuntia ennen sulkemisaikaa.

60-paikkaisen Figaro Winebistron puolella hintataso on ravintolaa edullisempi ja menu koostuu pääasiassa tapaksista, ja pintxoksista. Winebistro on valittu Viini-lehden äänestyksessä kolme kertaa Vuoden viiniravintolaksi.

Viininystäville suunnatussa Winebistrossa on laaja valikoima laseittain maisteltavia, erikoisempiakin viinejä. Viinien lisäksi Figaro Winebistrossa voi nauttia juustoja ja pientä syötävää.

Tiistaisin, kerran tai pari kuukaudessa järjestetään tasting -tilaisuus, joissa päästään useimmiten tutustumaan kansainvälisten viinitalojen tarjontaan. Winebistrossa järjestetään myös tilauksesta ryhmille tastingejä.

Winebistrossa on myös kabinetti, jonka voi varata yksityiskäyttöön max. 20 henkilölle.

Viinitasting-/kabinettivaraukset:

info@figaro.fi / 020 766 9811

 


 

Tietosuojalauseke