Esittely

Figaro Restaurant

Modernisoitu 70-paikkainen ruokaravintola sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa vanhassa idyllisessä kivitalossa.
Kesäkuussa 2010 ravintolalle luovutettiin Chaine des Rotisseurs -kilpi. Ravintola Figaro on saanut myös kansainvälistä tunnustusta, kun matkaopaskirja Lonely Planet Finland sijoitti Figaron Suomen ravintolalistan kärkipaikalle.

Kurkkaa uudistettuun Figaroon TÄSTÄ.

Viihtyisän rento ilmapiiri rakentuu ystävällisestä ja ammattitaitoisesti palvelevasta henkilökunnasta, hyvästä ruoasta ja useasti palkitusta, laajasta viinivalikoimasta.

Uudistetulta a la carte listalta löytyy paljon kansainvälisiä makuyhdistelmiä laadukkaista raaka-aineista tehtynä.

 

 

 

 

LIITY FIGARON VIP -UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI

Figaron VIP-uutiskirjeen tilaajana kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tulevista tapahtumistamme. Saat etuajo-oikeuden erikoisiltojemme varauksiin ja toisinaan uutiskirjeen tilaajille on räätälöity etuja ravintolaan. VIP-uutisikirje lähetetään 4-5 kertaa vuodessa ja on tyyliltään selkeä ja lyhyt.

  

 

Figaron lihojen alkuperämaat

 

 

 

Figaro Bar

Syyskuussa 2020 uudistetun ravintolatilan keskipisteenä on laajalla juomavalikoimalla ylpeilevä upea baaritiski, jonka äärellä voi nauttia baarimenun ruoka-annoksia kera yhteensopivan juoman.

Uudistuksen myötä valikoimaamme tuli laadukkaat cocktailit ja laaja olutvalikoima, alkoholittomia vaihtoehtoja unohtamatta. Viininystäviä hemmotellaan jatkossakin Figaron viiniasiantuntijan valitsemilla viineillä.

Figaro Baariin olet tervetullut ilman pöytävarausta olitpa aloittelemassa tai lopettelemassa illanviettoa tai muuten vain viettämässä rentoa iltaa.

Salin takaosassa oleva kabinetti on säilytetty ja se soveltuu niin palavereiden kuin intiimien illanviettojen pitopaikaksi max 18 henkilölle.

Kurkkaa uudistettuun Figaroon TÄSTÄ.

Kabinettivaraustiedustelut sähköpostilla info@figaro.fi tai puhelimitse 020 7669810.
Kabinetin tilavuokra 40€/tunti, 90€/3 tuntia. Yli 12 henkilön ruokailevilta seurueilta ei mene tilavuokraa.

 


 

Tietosuojalauseke