Ryhmämenut

Buffetmenut

Buffetmenuissa vähimmäishenkilömäärä 20

Alla olevat menut ovat käytössä Nikolainkulman juhlatiloissa ennakkoon tilattuna

NOUTOPÖYTÄ – MENU 39

ALKUUN

Raikas vihersalaatti ja yrttiöljyä
Myskikurpitsa-artisokkasalaatti, rucolaa, sherryviinietikkaa ja paahdettuja pinjansiemeniä
Katkarapusalaatti, päärynää, kevätsipulia, avokadoa, suolakurkkua, kananmunaa ja chilimajoneesia
Leipälajitelma ja savustettu voi

PÄÄRUOKANA
JOKO
Valkosipulimarinoitua kananpoikaa ja paprikakastiketta, paahdettuja kasviksia ja valkosipuliperunaa
TAI
Possun ulkofileetä ja pippurikastiketta, paahdettuja kasviksia ja valkosipuliperunaa

JÄLKIRUOKANA
Kakku
Kahvi/tee

HINTA 39€/hlö

 NOUTOPÖYTÄ – MENU 48

ALKUUN
Raikas vihersalaatti ja yrttiöljyä
Myskikurpitsa-artisokkasalaatti, rucolaa, sherryviinietikkaa ja paahdettuja pinjansiemeniä
Aura Gold Salaatti, päärynää, kurkkua, purjosipulia ja vadelmavinegretteä
Leipälajitelma ja savustettu voi

PÄÄRUOKANA
JOKO
Paahdettua lohta ja suppilovahverokastiketta, hunajalla ja yrteillä maustettuja uunijuureksia ja ruohosipuli-perunapyreetä
TAI
Ylikypsää Wagyuhärkää ja portviinikastiketta, hunajalla ja yrteillä maustettuja uunijuureksia ja ruohosipuli-perunapyreetä

JÄLKIRUOKANA
Kakku
Kahvi/tee

HINTA 48€/hlö

NOUTOPÖYTÄ – MENU 56

ALKUUN

Raikas vihersalaatti ja yrttiöljyä

Caesarsalaatti ravuilla

Panzanella salaatti; tomaattia, munakoisoa, leipää, rucolaa ja oliiveja

Myskikurpitsa-artisokkasalaatti, rucolaa, sherryviinietikkaa ja paahdettuja pinjansiemeniä

Leipälajitelma ja savustettu voi

 

PÄÄRUOKANA

JOKO

Pariloitua siikaa ja fenkolivoikastiketta, paahdettuja kasviksia ja perunagratiinia

TAI

Kokonaisena paistettua härän ulkofileetä ja punaviinikastiketta, paahdettuja kasviksia ja perunagratiinia

JÄLKIRUOKANA

Suklaakakkua

Juustoja ja hilloketta

Kahvi/tee

 

HINTA 56€/hlö

ESPANJALAINEN NOUTOPÖYTÄ – MENU 42

Tonnikala-anjovis Pintxo
Ilmakuivattu kinkku-peruna-chilidrop Pintxo
Tapaksia
Sitrusmarinoituja oliiveja ja tomaatteja
Padron paprikoita
Kahta eri juustoa ja viikunahilloa
Salaatti punamagoldista, rucolasta, pinaatista, latva-artiosokasta ja myskikurpitsasta,
pinjansiemeniä ja rosmariiniöljyä
Foccacialeipää ja aiolia
Mixed Paella, jossa Chorizoa, kanaa, katkarapuja, sinisimpukkaa, kasviksia ja sahramilla
maustettua riisiä

HINTA 42€/hlö

Pöytiin tarjoiltavat menut

MENU 49

ALKURUOKANA

Suppilovahverokeitto
leipä ja savustettu voi

PÄÄRUOKANA
Hiillostettua lohta ja fenkolivoikastiketta, ruohosipuli-perunapyreetä ja marinoituja jokiravun pyrstöjä

JÄLKIRUOKANA
Talviomenapiirakkaa ja kanelisabayon
Kahvi/tee

HINTA 49€/hlö

MENU 52

ALKURUOKANA

Villisikarilletteä ja perunakroketti, sinappisabayon, punajuurikreemiä ja juureslastuja G L

 

PÄÄRUOKANA

Paahdettua Siikaa, suppilovahverokastiketta ja uunijuureksia G L

 

JÄLKIRUOKANA

Vaniljainen omenapiiras ja uuniomenajäätelöä, kanelisabayon ja kuivattua omenaa VL

Kahvi/tee

 

HINTA 52€/hlö