Ryhmämenut

Buffetmenut

Buffetmenuissa vähimmäishenkilömäärä 20

Alla olevat menut ovat käytössä Nikolainkulman juhlatiloissa ennakkoon tilattuna

Menu 39

ALKUUN

Raikas vihersalaatti ja yrttiöljyä
Myskikurpitsa-artisokkasalaatti, rucolaa, sherryviinietikkaa ja paahdettuja pinjansiemeniä
katkarapusalaatti, päärynää, kevätsipulia, avokadoa, suolakurkkua, kananmunaa ja chilimajoneesia
Leipälajitelma ja savustettu voi

PÄÄRUOKANA

JOKO
Valkosipulimarinoitua kananpoikaa ja paprikakastiketta, paahdettuja kasviksia ja valkosipuliperunaa
TAI
Possun ulkofileetä ja pippurikastiketta, paahdettuja kasviksia ja valkosipuliperunaa

JÄLKIRUOKANA

Kakku kauden valikoimasta
Kahvi/tee

HINTA 39€/hlö

Menu 48

ALKUUN

Raikas vihersalaatti ja yrttiöljyä
Myskikurpitsa-artisokkasalaatti, rucolaa, sherryviinietikkaa ja paahdettuja pinjansiemeniä
Aura Gold Salaatti, päärynää, kurkkua, purjosipulia ja vadelmavinegretteä
Leipälajitelma ja savustettu voi

PÄÄRUOKANA

JOKO
Paahdettua lohta ja suppilovahverokastiketta, hunajalla ja yrteillä maustettuja uunijuureksia ja ruohosipuli-
perunapyreetä
TAI
Ylikypsää Wagyuhärkää ja portviinikastiketta, hunajalla ja yrteillä maustettuja uunijuureksia ja ruohosipuli-
perunapyreetä

JÄLKIRUOKANA

Kakku kauden valikoimasta
Kahvi/tee

HINTA 48€/hlö

Menu 56

ALKUUN

Raikas vihersalaatti ja yrttiöljyä
Caesarsalaatti ravuilla
Panzanella salaatti; tomaattia, munakoisoa, leipää, rucolaa ja oliiveja
Myskikurpitsa-artisokkasalaatti, rucolaa, sherryviinietikkaa ja paahdettuja pinjansiemeniä
Leipälajitelma ja savustettu voi

PÄÄRUOKANA

JOKO
Pariloitua siikaa ja fenkolivoikastiketta, paahdettuja kasviksia ja perunagratiinia
TAI
Kokonaisena paistettua härän ulkofileetä ja punaviinikastiketta, paahdettuja kasviksia ja perunagratiinia

JÄLKIRUOKANA

Suklaakakkua
Juustoja ja hilloketta
Kahvi/tee

HINTA 56€/hlö

Menu 42

ESPANJALAINEN NOUTOPÖYTÄ

Tonnikala-anjovis Pintxo
Ilmakuivattu kinkku-peruna-chilidrop Pintxo
Tapaksia
Sitrusmarinoituja oliiveja ja tomaatteja
Padron paprikoita
Kahta eri juustoa ja viikunahilloa
Salaatti punamagoldista, rucolasta, pinaatista, latva-artiosokasta ja myskikurpitsasta,
pinjansiemeniä ja rosmariiniöljyä
Foccacialeipää ja aiolia
Mixed Paella, jossa Chorizoa, kanaa, katkarapuja, sinisimpukkaa, kasviksia ja sahramilla
maustettua riisiä

HINTA 42€/hlö

Pöytiin tarjoiltavat menut

Menu 39

ALKURUOKANA

Myskikurpitsakeitto
leipä ja savustettu voi

PÄÄRUOKANA

Valkosipuli-chilimarinoitua kananpojanrintaa ja tummaa valkosipulikastiketta, chorizorisottoa

JÄLKIRUOKANA

Sitrus-vaniljapannacotta ja kaneli-tähtianismarinoituja hedelmiä
Kahvi/tee

HINTA 39€/hlö

Menu 49

ALKURUOKANA

Suppilovahverokeitto
leipä ja savustettu voi

PÄÄRUOKANA
Hiillostettua lohta ja fenkolivoikastiketta, ruohosipuli-perunapyreetä ja marinoituja jokiravun pyrstöjä

JÄLKIRUOKANA
Syysomenapiirakkaa ja kanelisabayon
Kahvi/tee

HINTA 49€/hlö

Menu 58

ALKURUOKANA

Voissa paistettu tattariblini, siianmätiä, vaahdotettua vuolukermaa, punasipulia ja suolakurkkua

PÄÄRUOKANA

Häränfileeselykset, suppilovahverokastiketta ja punaviinikastiketta, timjamilla ja juustolla maustettua
perunakakkua

JÄLKIRUOKANA

Appelsiini-suklaakakkua, karamellisuklaamoussea ja persikkasorbet
Kahvi/tee

HINTA 58€/hlö