Dry Age -lihat

Dry Age -lihat

Dry Ager -kaapissa täydellisissä olosuhteissa raakakypsytettyä mureaa ja herkullista lihaa.

 
Yleisin raakakypsytysaika on 21-28 vuorokautta. Figarossa kypsytysaika vaihtelee 30 vuorokaudesta 90 vuorokauteen, jolloin lihojen maku on kehittynyt edelleen. Löytyypä kaapista lihaa, jota on kypsytetty jo lähes 300 vrk.
 
 

Erinomainen lopputulos saadaan aikaan vain korkealaatuisilla raaka-aineilla

 
Hyvän pihvin takaa liha, joka on ostettu tilalta, jossa eläimiä hoidetaan hyvin ja niiden elämää ja luontaisia elintapoja kunnioitetaan.
 
 

Figaron Dry Age -lihat

 
Raakakypsytyksen jälkeen lihat leikataan pihveiksi, joiden koot vaihtelevat noin 500 grammasta aina 1 kg saakka. Jaa pihvi kaverin kanssa tai nauti yksin.
 
 
Hinta

9,50 € / 100 g. Kysy lisää vaihtuvasta tarjonnastamme info@figaro.fi  tai tarjoilijalta ravintolassa.