Dry Aged -lihat

Dry Aged -lihat

Dry Ager -kaapissa täydellisissä olosuhteissa raakakypsytettyä mureaa ja herkullista lihaa.

Figarossa kypsytysaika vaihtelee 30 vuorokaudesta 90 vuorokauteen, jolloin lihojen maku on kehittynyt. Mausta voit löytää pähkinäisiä ja sinihomejuustomaisia aromeja.

Erinomainen lopputulos saadaan aikaan vain korkealaatuisilla raaka-aineilla

Hyvän pihvin takaa liha, joka on ostettu tilalta, jossa eläimiä hoidetaan hyvin ja niiden elämää ja luontaisia elintapoja kunnioitetaan.

Figaron Dry Aged -lihat

Raakakypsytyksen jälkeen lihat leikataan pihveiksi, joiden koot vaihtelevat noin 500 grammasta aina 1,5 kg saakka. Jaa pihvi kaverin kanssa tai nauti yksin.

Tammikuussa tarjolla:

– kotimainen luullinen lypsylehmän fileeselkä, 800g-1500g paloissa. Hinta 15,00€/100g

Lisukkeena lihoille ankanmaksa-tryffelivoita, punaviinikastiketta ja aiolia sekä valkosipuliperunaa.
Nämä sisältyvät liha-annoksen hintaan.