Dry Aged -lihat

Dry Aged -lihat

Dry Ager -kaapissa täydellisissä olosuhteissa raakakypsytettyä mureaa ja herkullista lihaa.

Figarossa kypsytysaika vaihtelee 30 vuorokaudesta 90 vuorokauteen, jolloin lihojen maku on kehittynyt. Mausta voit löytää pähkinäisiä ja sinihomejuustomaisia aromeja.

Erinomainen lopputulos saadaan aikaan vain korkealaatuisilla raaka-aineilla

Hyvän pihvin takaa liha, joka on ostettu tilalta, jossa eläimiä hoidetaan hyvin ja niiden elämää ja luontaisia elintapoja kunnioitetaan.

Figaron Dry Aged -lihat

Raakakypsytyksen jälkeen lihat leikataan pihveiksi, joiden koot vaihtelevat noin 500 grammasta aina 1,5 kg saakka. Jaa pihvi kaverin kanssa tai nauti yksin.

Marraskuussa tarjolla:

– kotimainen luuton entrecote 200g. hinta 16,00€/100g
– ranskalainen normandian härkää 200g. hinta 16,00€/100g
– kotimainen luullinen lypsylehmän fileeselkä, 600-1500g paloissa. Hinta 14,00€/100g

✨MARRASKUUN SPECIAL-TARJOUS✨

Magnum-koon pihviä nopeimmille – rajallinen saatavuus
90 vrk dry ager kaapissa kypsytettyä kotimaisen lypsykarjan marmoroitua luullista fileeselkää, 1,5-2kg pihveinä. Hinta 12,00€/100g

Lisukkeena lihoille ankanmaksa-tryffelivoita, punaviinikastiketta ja aiolia sekä valkosipuliperunaa.
Nämä sisältyvät liha-annoksen hintaan.