Kauden suositusmenut

Kausimenu Nelonen

75,00 €

4 RUOKALAJIA /
TARJOILLAAN KOKO PÖYTÄSEURUEELLE.

Buffalon mozzarellaa ja rapeaa focaccialeipää
marinoitua tomaattia ja punasipulia, oliiviöljyä ja balsamicoa L (pyydettäessä G)

Härkäcarpaccio ja tryffelimajoneesia
Västerbotten-juustoa ja puolikuivattua tomaattia L G

Piparjuurivoissa paistettuja ruisleivitettyjä ahvenfileitä
muhennettua perunaa, pinaattia, porkkanaa ja kevätsipulia L (pyydettäessä G)

Sitrusposset ja mansikkasorbettia
mansikkasalsaa ja mantelikeksi L (pyydettäessä G)

MENU 75 | VIINIT 48 | ALKOHOLITON 30

Kausimenu Seiska

94,00 €

7 RUOKALAJIA /
TARJOILLAAN KOKO PÖYTÄSEURUEELLE. MENU EI MUOKATTAVISSA.
Pöytävarauksen kesto 3,5h. Varaus viimeistään klo 19.

Parsakeitto valkoisesta ja vihreästä parsasta L G

Kylmäsavustettua lohta ja uppomuna
hollandaisekastiketta ja tillibriossi, pikkelöityä punasipulia ja fenkolia L (pyydettäessä G)

Buffalon mozzarellaa ja rapeaa focaccialeipää
marinoitua tomaattia ja punasipulia, oliiviöljyä ja balsamicoa L (pyydettäessä G)

Härkäcarpaccio ja tryffelimajoneesia
Västerbotten-juustoa ja puolikuivattua tomaattia L G

Piparjuurivoissa paistettuja ruisleivitettyjä ahvenfileitä
muhennettua perunaa, pinaattia, porkkanaa ja kevätsipulia L (pyydettäessä G)

Juustot
kaksi palaa juustoa, keksi ja hilloke L (pyydettäessä G)

Figaron Brita
mantelikakkua ja marenkia, raparperi-vadelmahilloketta ja kermavaahtoa L G

MENU 94 | VIINIT 79  | ALKOHOLITON 44