Kauden suositusmenut
KAUSIMENU SEISKA
7 RUOKALAJIA
TARJOILLAAN KOKO PÖYTÄSEURUEELLE – MENU EI MUOKATTAVISSA!
Voissa paistettu tattariblini ja kylmäsavulohta
kirjolohenmätiä, vuolukermaa ja sipulia L G
Chilillä maustettua myskikurpitsakeittoa ja kookosvaahtoa
korianteripestoa ja siemennäkkileipää VE (pyydettäessä gluteeniton)
Ankankoipikroketti ja ankanmaksamoussea
hillottua päärynää, portviinigeeliä ja pistoulla maustettua paahdettua leipää L
Paistettua kuhaa ja fenkoli-rapurisottoa
pikkelöityä fenkolia ja pistou-kastiketta L (pyydettäessä gluteeniton)
Miedosti savustettua saksanhirven fileetä ja maa-artisokkaa
rosmariinikermassa haudutettuja tattiravioleja ja sinihomejuustoa L
Juustot x 2
keksi ja hilloke L (pyydettäessä G)
Suklaa trifle ja lattejäätelöä
aprikoosisiirappia G L
MENU 92 | VIINIT 68 | EKSLUSIIVISET VIINIT 110 | ALKOHOLITON 40
KAUSIMENU NELONEN
4 RUOKALAJIA
TARJOILLAAN KOKO PÖYTÄSEURUEELLE
Chilillä maustettua myskikurpitsakeittoa ja kookosvaahtoa
korianteripestoa ja siemennäkkileipää VE (pyydettäessä gluteeniton)
Ankankoipikroketti ja ankanmaksamoussea
hillottua päärynää, portviinigeeliä ja pistoulla maustettua paahdettua leipää L
Paistettua kuhaa ja fenkoli-rapurisottoa
pikkelöityä fenkolia ja pistou-kastiketta L (pyydettäessä gluteeniton)
Omena-kuohuviinikakkua
puolukkasorbettia L G
MENU 73 | VIINIT 44 | EKSLUSIIVISET VIINIT 79 | ALKOHOLITON 24