Kauden suositusmenut
KAUSIMENU SEISKA
7 RUOKALAJIA
TARJOILLAAN KOKO PÖYTÄSEURUEELLE
Maa-artisokkakeittoa ja basilikaöljyä
fenkoli-vuohenjuustoempanada
L (pyydettäessä G)
Basilika-juustotäytteinen Arancini ja tomaattikastiketta
parsaa ja vuohenjuustoempanada L
Isokauris carpaccio ja paahdettua parsaa
sitruksella ja sardellilla maustettua majoneesia L, G
Kylmäsavustettua lohta, marinoituja rapuja ja tillibriossi
uppomuna ja hollandaisekastiketta L
Voissa paistettuja ahvenia ja ruskeavoi-omenavinegretteä
kukkakaalipyreetä ja paahdettuja kasviksia
L ja pyydettäessä gluteeniton
Juustot x 2
keksi ja hilloke L
Figaron Köyhä Ritari ja vaniljajäätelöä
marjoja ja kermavaahtoa
MENU 90 | VIINIPAKETTI 60 | ALKOHOLITON 40
KAUSIMENU NELONEN
4 RUOKALAJIA
TARJOILLAAN KOKO PÖYTÄSEURUEELLE
Maa-artisokkakeittoa ja basilikaöljyä
fenkoli-vuohenjuustoempanada
L (pyydettäessä G)
Isokauris carpaccio ja paahdettua parsaa
sitruksella ja sardellilla maustettua majoneesia
L, G
Voissa paistettuja ahvenia ja ruskeavoi-omenavinegretteä
kukkakaalipyreetä ja paahdettuja kasviksia
L (pyydettäessä gluteeniton)
Raparperi-marenkipiiras ja raparperijäätelöä
mansikkasiirappia ja valkosuklaamarkiisia
L, G
MENU 69
VIINIPAKETTI 40
ALKOHOLITON JUOMAPAKETTI 24