Menut ryhmille
Ryhmämenut valmistetaan ennakkotilauksesta min. 6 henkilön seurueille.
Ryhmäalennus huomioitu menujen hinnoittelussa.
Lihamenu
3 ruokalajia
alkuruokana
Chilillä maustettua myskikurpitsakeittoa ja kookosvaahtoa,
korianteripestoa ja siemennäkkkileipää VE
pääruokana
Miedosti savustettua saksanhirven fileetä ja maa-artisokkaa,
rosmariinikermassa haudutettua tattiravioleja ja sinihomejuustoa L
jälkiruokana
Suklaa trifle ja lattejäätelöä
aprikoosisiirappia L
Kalamenu
3 ruokalajia
alkuruokana
Voissa paistettu tattariblini ja kylmäsavulohta,
kirjolohenmätiä, vuolukermaa ja sipulia L G
pääruokana
Paistettua kuhaa ja fenkoli-rapurisottoa,
pikkelöityä fenkolia ja pistou-kastiketta L
jälkiruokana
Omena-kuohuviinikakkua ja
puolukkasorbettia L G
Kasvismenu
3 ruokalajia
alkuruokana
Chilillä maustettua myskikurpitsakeittoa ja kookosvaahtoa,
korianteripestoa ja siemennäkkkileipää VE
pääruokana
Paahdettua maa-artisokkaa,rapeaksi paistettua tatteja ja punajuurta,
rosmariinikermassa haudutettua tattiravioleja ja sinihomejuustoa L
jälkiruokana
Suklaa trifle ja lattejäätelöä
aprikoosisiirappia L
Vegaanimenu
3 ruokalajia
alkuruokana
Chilillä maustettua myskikurpitsakeittoa ja kookosvaahtoa,
korianteripestoa ja siemennäkkileipää VE
pääruokana
Paahdettua maa-artisokkaa ja tofua,
rapeaksi paistettua tatteja ja punajuuripyreetä VE
jälkiruokana
Suklaaleivos
aprikoosisiirappia VE