Menut ryhmille
Ryhmämenut valmistetaan ennakkotilauksesta min. 6 henkilön seurueille.
Ryhmäalennus huomioitu menujen hinnoittelussa.
LIHAMENU 58
ALKURUOAKSI
Paahdettua punajuurta ja vuohenjuustokreemiä
pistaasipähkinää ja vadelmabalsamicoa G L
PÄÄRUOAKSI
Paahdettua kuusipeuran sisäfileetä ja lakritsa-rosmariinikastiketta
tattirisottoa ja selleri-päärynäsalaattia. G L
JÄLKIRUOAKSI
Suklaafondant ja vaniljajäätelöä L
vadelmakastiketta ja praliinia
KALAMENU 56
ALKURUOAKSI
Voissa paistettu tattariblini
itse valmistettua kylmäsavulohta, mätiä, vaahdotettua vuolukermaa, sipulia ja suolakurkkua G L
PÄÄRUOAKSI
Paahdettua siikaa ja jokiravunpyrstöjä
taglionepastaa, sahrami-valkosipulimajoneesia ja tuorepestoa L
JÄLKIRUOAKSI
Sitruunaposset ja lakritsajäätelöä
ananaskompottia G L
KASVISMENU 50
ALKURUOAKSI
Paahdettua punajuurta ja vuohenjuustokreemiä
pistaasipähkinää ja vadelmabalsamicoa G L
PÄÄRUOAKSI
Grillattua juuriselleriä ja paahdettua maa-artisokkaa
tattirisottoa ja selleri-päärynäsalaattia G L
JÄLKIRUOAKSI
Suklaafondant ja vaniljajäätelöä L
vadelmakastiketta ja praliinia