Menut ryhmille
Ryhmämenut valmistetaan ennakkotilauksesta min. 6 henkilön seurueille.
Ryhmäalennus huomioitu menujen hinnoittelussa.
Lihamenu
3 ruokalajia
alkuruokana
Härkäcarpaccio ja tryffelimajoneesia
vihreää parsaa, Västerbotten juustoa ja valkosipulibriossia L
pääruokana
Paahdettua Iberico porsaan ulkofileetä ja punaviinikastiketta
chorizolla ja kevätsipulilla maustettua perunaa ja raparperichutney L G
jälkiruokana
Mansikkaa ja marenkia
raparperijäätelöä, limegeeliä ja mansikkasalsaa L G
Kalamenu
3 ruokalajia
alkuruokana
Lohiceviche ja varsiselleri-mangosalaattia
jalapeñolla maustettua avokadomajoneesia ja savustettua sillinmätiä M
pääruokana
Voissa paistettua seitin seläkettä ja kukkakaalipyreetä
pinaattia, kaprista ja piparjuurta L (pyydettäessä G)
jälkiruokana
Tarte Tatin ja vaniljakastiketta
rommirusinajäätelöä L
Kasvismenu
3 ruokalajia
alkuruokana
Fenkolikeittoa
parsaquiche ja vuohenjuustomoussea L (pyydettäessä VE)
pääruokana
Sinihomejuustolla maustettuja korvasieni arancineja
kukkakaalipyreetä ja raparperichutney L (pyydettäessä G)
jälkiruokana
Tarte Tatin ja vaniljakastiketta
rommirusinajäätelöä L
Vegaanimenu
3 ruokalajia
alkuruokana
Fenkolikeittoa
parsaquiche VE
pääruokana
Munakoisolla täytettyjä tortelliineja
ratatouille ja pistoukastiketta VE
jälkiruokana
Tarte Tatin
toffeejäätelöä VE