Ryhmämenut

KAUDEN MENU

64,00 €

4 ruokalajia

Villisikarilletteä ja perunakroketti
Sinappisabayon, punajuurikreemiä ja juureslastuja G L

Peruna-tattariohukaisia, sokeri-suolattua lohta ja siianmätiä
Tillikurkkua, smetanaa ja omenavinegretteä G L

Hunajalla glaseerattua kyyhkynrintaa ja juurespyreetä
Portviinikastiketta, belugalinssejä ja ohraa, palvattua porsaankylkeä ja punajuurikreemiä L

Appelsiinillä maustettua suklaakakkua ja karamellisuklaamoussea
Persikkasorbettia ja appelsiinigeeliä G VL

MENU 64
VIINIT 30

ETUKÄTEEN TILATTAVAT MENUT RYHMILLE (väh.6 hlöä)

Pyydä menutarjous seurueellenne myyntipalvelustamme info@figaro.fi

Ohessa esimerkkejä ryhmämenukokonaisuuksistamme, kun seurueenne koko on väh.6 henkilöä.

KOLMEN RUOKALAJIN MENU

ALKURUOKANA

Peruna-tattariohukaisia, sokeri-suolattua lohta ja siianmätiä
Tillikurkkua, smetanaa ja omenavinegretteä G L

TAI

Tattiravioleja ja paistettuja tatteja
Appenzellerjuustoa ja timjamilla maustettua kahvi-creme fraichea

PÄÄRUOKANA

Vuohenjuustolla kuorrutettu häränfileepihvi, paprikapyreetä ja valkosipuliperunaa
Karamellisoitua sipulia, padronpaprikoita ja balsamicosiirappia G L

TAI

Paahdettua taimenta ja tiikeriravunpyrstö
Kukkakaalipyreetä, chilillä ja seesamilla maustettua kukkakaalia ja suolattua pähkinää G L

JÄLKIRUOKANA

Vaniljainen omenapiiras ja uuniomenajäätelöä
Kanelisabayon ja kuivattua omenaa VL

HINTA

54€/hlö


MENU VEGAANI

Myskikurpitsa-inkiväärikeittoaja kanelipaahdettua kajottikurpitsaa
Chili-kookosvaahtoa VE G

Härkäpapubolognesella täytettyä munakoisoa
Lehtikaalia, pähkinää, granaattiomenaa ja tomaattihilloketta G VE

Vadelma-mustikkarkakkua ja puolukkasorbettia
Tyrnisiirappia ja mustikkahilloketta VE

50€