Ryhmämenut

KEVÄTTALVEN MENU

67,00 €

4 ruokalajia

Lohi-kampasimpukka ceviche
avokadoa ja pico de galloa

Fenkolikeittoa ja vuohenjuustoa
karamelliporkkanaa ja kevätsipulia

Kokonaisena paistettua saksanhirven fileetä ja korvasienikastiketta
paahdettua maa-artisokkaa ja parsaa

Lakritsapannacotta ja sitruunajäätelöä
lakritsamarenkia ja sitrushilloketta

Menun hinta 67€
Viinit  menulle 33€

ETUKÄTEEN TILATTAVAT MENUT RYHMILLE (väh.6 hlöä)

Pyydä menutarjous seurueellenne myyntipalvelustamme info@figaro.fi

Ohessa esimerkkejä ryhmämenukokonaisuuksistamme, kun seurueenne koko on väh.6 henkilöä.

MENU 52

ALKURUOKANA
Tartar rotukarjan lihasta ja
parmesandressing
tuorekurkku-kaprissalaattia ja keltuaista G L

PÄÄRUOKANA
Paistettua lohta ja siikaa  ja bouillabaissekastiketta,
katkarapua,
paahdettua paprikaa ja fenkolia G L

JÄLKIRUOKANA
Inkiväärisorbettia ja matchagranolaa
kookosvaahtoa ja passionhedelmää VE

52€


MENU 55

ALKURUOKANA
Lohi ja kampasimpukka ceviche
avokadoa ja pico de galloa M

PÄÄRUOKANA
Figaron härkää
Grillattu häränfileepihvi, punaviinikastiketta ja aiolia,
friteerattua jalapenoa ja tuoretomaattisalsaa G M

Lisukkeena valkosipuliperunat

JÄLKIRUOKANA
Lakritsapannacotta ja sitruunajäätelöä
lakritsamarenkia ja sitrushilloketta G L

55€


MENU VEGAANI

ALKURUOKANA
Fenkolikeittoa
karamellisoitua porkkanaa ja kevätsipulia VE

PÄÄRUOKANA
Grillattua parsaa ja myskikurpitsarisottoa
karamellisoitua fenkolia, poblanochiliä ja granaattiomenaa G VE

JÄLKIRUOKANA
Inkiväärisorbettia ja matchagranolaa
kookosvaahtoa ja passionhedelmää VE

50€