Ryhmämenut

KAUDEN MENU

65,00 €

4 ruokalajia

Paahdettua punajuurta ja vuohenjuustoa
pesto-pinjansiementortelliineja ja punajuurikreemiä

Maa-artisokkakeittoa
lipstikkaa ja chorizoa G L (pyydettäessa VE)

Paistettua siikaa ja tiikerirapu
fenkolipyreetä, chilillä maustettua kukkakaalia ja paahdettua pistaasia G L

Crema Catalana ja mandariini-jogurttijäätelöä
paahdettua ananasta ja kanelia G L

MENU 65
VIINIT 35

ETUKÄTEEN TILATTAVAT MENUT RYHMILLE (väh.6 hlöä)

Pyydä menutarjous seurueellenne myyntipalvelustamme info@figaro.fi

Ohessa esimerkkejä ryhmämenukokonaisuuksistamme, kun seurueenne koko on väh.6 henkilöä.

KOLMEN RUOKALAJIN MENU

ALKURUOKANA

Maa-artisokkakeittoa, lipstikkaa ja chorizoa G L

TAI

Voissa paistettu Tattariblini, Siianmätiä ja kylmäsavustettua lohta, vaahdotettua vuolukermaa ja sipulia G L

PÄÄRUOKANA

Paahdettua siikaa ja tiikerirapua
fenkolipyreetä, chilillä maustettua kukkakaalia ja paahdettua pistaasia G L

TAI

Kokonaisena paistettua häränsisäfileetä
perunakroketti ja sinappi-homejuustokastiketta G L

JÄLKIRUOKANA

Tummasuklaafondant ja Baileysjäätelöä
suolaista kinuskia ja päärynäkompottia

HINTA
54,00/hlö


MENU VEGAANI

Maa-artisokkakeittoa, lipstikkaa ja chorizoa G VE

Härkäpapucurrylla täytettyjä tomaatteja ja chili-korianterijogurttia tomaattiliemessä haudutettuja kikherneitä ja aprikoosia G VE

Filotaikinaan käärittyä banaania ja pistaasia,
lime-inkiväärisiirappia, marenkia ja vadelmajäätelöä VE

52€