Talven suositusmenut

Kauden menu nelonen

65,00 €

neljä ruokalajia

Voissa paistettu tattariblini
itse valmistettua kylmäsavulohta, mätiä, vaahdotettua vuolukermaa, sipulia ja suolakurkkua G L

Paahdettua punajuurta ja vuohenjuustokreemiä
pistaasipähkinää ja vadelmabalsamicoa G L

Paahdettua kuusipeuran sisäfileetä ja lakritsa-rosmariinikastiketta
tattirisottoa ja selleri-päärynäsalaattia   G L

Suklaafondant ja vaniljajäätelöä
vadelmakastiketta ja praliinia L

MENU 65
VIINIT 34

Kauden menu seiska

89,00 €

7 ruokalajia.
TARJOILLAAN KOKO PÖYTÄSEURUEELLE.

Paahdettua punajuurta ja vuohenjuustokreemiä
pistaasipähkinää ja vadelmabalsamicoa G L

Voissa paistettu tattariblini
itse valmistettua kylmäsavulohta, mätiä, vaahdotettua vuolukermaa, sipulia ja suolakurkkua G L

Hummerikeittoa
chorizoa ja kasvis-juustoempanada L

Paahdettua siikaa ja fenkoli beurre blanc
juures-perunapyreetä G L

Paahdettua kuusipeuran sisäfileetä ja lakritsa-rosmariinikastiketta
tattirisottoa ja selleri-päärynäsalaattia G L

Saint Agur (VL) ja Västerbotten (L) juustoja
keksi ja hilloa

Persikkasorbettia ja ananashilloketta
vadelmaa ja pähkinäcrumblea G L

MENU 89
VIINIT 60

Share Menu kahdelle

82,00 €

(saatavilla la 27.2. alkaen)

Kolmen ruokalajin menu kahdelle jaettavaksi

Pork Bao Buns
karamellisoitua possunkylkeä ja chilimajoneesia, pikkelöityä kurkkua ja kaalisalaattia M

Grillattu ja chili-valkosipulimarinoitu häränliha- ja jättikatkarapuvarras G M
Sahramimajoneesia ja chili-korianterijogurttia G L
Valkosipuliperunoita G M

Baileysjäätelöä ja suolakinuskia VL
Persikkasorbettia ja vadelmageeliä VL

82€/ 2 hlöä