UKK – Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Nikolainkulma?

Vuonna 1899 rakennettu vaaleanpunainen kulmakiinteistö on leimallinen osa Jyväskylän rakennus- ja kulttuurihistoriaa, ja yksi harvoja kaupungin keskustassa säilyneitä puurakennuksia. Kiinteistön omistaa Ellen ja Artturi Nyyssösen säätiö, joka rahoittaa talon vuokratuotoilla Jyväskylän yliopiston väitöskirjatutkimusta. Figaro vastaa tilojen juhlapalveluista sekä yritysillallisista.

 

Missä se sijaitsee?

Nikolainkulma sijaitsee keskustan ytimessä, vain kivenheiton päässä rautatieasemalta sijaitseva kiinteistö on helppo saavuttaa. Lisäksi ympäristössä on runsaasti pysäköintimahdollisuuksia.

Asemakatu 6
40100 Jyväskylä

 

Mikä Nikolainkulmassa on erityistä?

Rakennus ja miljöö on osa Jyväskylän kulttuurihistoriaa ja Figaro on yksi kaupungin tunnetummista ja halutuimmista ravintola-alan toimijoista. Nikolainkulma on aivan kaupungin ytimessä, jolloin ylimääräisiä siirtymiä on vähän. Puitteet upeiden tilaisuuksien järjestämiseen ovat siis huippuluokkaa.

 

Mitä Figaro siellä tekee?

Figaro on vastuussa Nikolainkulman juhlatilojen palveluista. Järjestämme yritysillallisia, häitä ja muita perhejuhlia. Juhlavat tilat ansaitsevat laadukkaan ruokatoimijan. Kivijalkaravintolamme palvelevat Asemakadulla normaaliin tapaan.

 

Millaisiin tilaisuuksiin Nikolainkulman juhlatilat sopivat?

Tiloja on yhteensä kolme. Tilat ovat ennakkovarattavissa 10-120 henkilölle.  Voit järjestää Nikolainkulmassa esimerkiksi häät, muistotilaisuuden, syntymäpäivät tai vaikka isomman yritysillallisen asiakkaidesi kanssa.

 

Mistä voin varata?

Info@figaro.fi tai 020 766 9810.

Monelleko henkilölle tilat soveltuvat?

Jääkärikabinetti: 10-16 hlöä

Vihreä salonki: noin 30 hlöä

Nikolainsali: 36-100 hlöä riippuen tilaisuudesta.

Noin sadan henkilön istuvat illalliset onnistuvat yhdistämällä Nikolainsali ja vihreä salonki.

 

Miten pysäköinti toimii?

Vieressä on muun muassa Sokoksen parkkitalo, joka on avoinna 24h. Myös julkisilla kulkuneuvoilla pääset lähes etuovelle.

 

Haluaisin järjestää häät tai muun perhejuhlan Nikolainkulmassa. Miten edetään?

Juhlat ovat meidän erityisosaamista, joten olet hyvissä käsissä. Näillä sivuilla pääset tutustumaan kausittain vaihtuviin menuihimme ja myyntipalvelumme auttaa mielellään, mikäli juhliisi on hieman enemmän aikaa. info@figaro.fi tai 020 766 9810

 

Olen järjestämässä isoa yritysillallista Jyväskylässä. Soveltuuko Nikolainkulman juhlatilat tähän tarkoitukseen?

Ehdottomasti. Järjestämme yritysillallisia jatkuvasti, joten voit luottaa, että vieraasi ovat asiantuntevissa käsissä. Tiloissa onnistuu illalliset 10-120 henkilölle ja valittavanasi on kausittain vaihtuvat à la carte tai buffetmenut.

 

Saako Nikolainkulmaan tuoda omia alkoholijuomia?

Ei saa. Tiloissa on anniskeluoikeudet, jolloin omien juomien tuominen ei ole sallittua. Monipuolisen juomavalikoimamme ansiosta löydämme sopivat juomat jokaiseen tilaisuuteen.

 

Saako teidän kauttanne varattua ohjelmaa, kuten orkesterin tilaisuuteeni?

Figarolla ei ole omia esiintyjiä, mutta laajan kumppaniverkostomme kautta voimme suositella tilaisuuteesi sopivia ja hyväksi havaittuja esiintyjiä.