Juhlatilat

Figaro Nikolainkulmassa

Jyväskylän keskustassa parhaalla paikalla vietetyt juhlat jäävät vieraidesi mieleen. Tutun kivijalkaravintolamme lisäksi palvelemme nyt myös tilauksesta Nikolainkulman juhlatiloissa.

Perinteisen tyylikäs Nikolainkulma yhdistettynä Figaron laatuun takaavat onnistuneen tilaisuuden olit sitten järjestämässä yritysillallista isommalle seurueelle, häitä tai muita perhejuhlia.

Tutustu alla oleviin menukokonaisuuksiin. Voit valita tilaisuuteesi joko buffetmenun tai pöytiin tarjoiltavan menun. Autamme mielellämme erikoisruokavalioiden ja muutostoiveidesi kanssa. Ole yhteydessä myyntipalveluumme info@figaro.fi

Nikolainsali

◆ Suurempiin juhliin tai yritysillallisiin
◆ Pöytäpaikkoja 90 henkilölle
◆ Konserteissa paikkoja 120 henkilölle

Vihreä salonki

◆ Jääkärikabinetin tai Nikolainsalin lisäksi esim. tarjoilutilana
◆ Erillisenä tilana n. 30:lle hengelle

Jääkärikabinetti

◆ Kokouksiin, pieniin juhlahetkiin
◆ 10-16 henkilölle

Juhlavat tilat Jyväskylän keskustassa

Juhlan tuntua ja moneen käyttöön taipuvia tiloja – historiaa henkivä Jyväskylän Nikolainkulma tarjoaa keskustan upeimmat puitteet niin pienten ja intiimien perhejuhlien kuin suurten, yli 100 henkilön, tilaisuuksien järjestämiseen.

Nikolainkulma huokuu historiaa

Vuonna 1899 rakennettu vaaleanpunainen kulmakiinteistö on leimallinen osa Jyväskylän rakennus- ja kulttuurihistoriaa, ja yksi harvoja kaupungin keskustassa säilyneitä puurakennuksia.

Helppo saavuttaa

Keskustan ytimessä, vain kivenheiton päässä rautatieasemalta sijaitseva kiinteistö on helppo saavuttaa. Lisäksi ympäristössä on runsaasti pysäköintimahdollisuuksia.