Ryhmämenut
Fasaanimenu
Alkuruokana
Voissa paistettu tattariblini ja kylmäsavustettua lohta
mätiä, vaahdotettua vuolukermaa ja sipulia L G
Pääruokana
Paistettua fasaaninrintaa ja omena-calvadoskastiketta
paahdettua puikulaperunaa ja keltavahveroita L G
Jälkiruokana
Kookosparfait ja ananassorbettia
lakritsi sabayon L G
Härkämenu
Alkuruokana
Villisikakroketit ja myskikurpitsaa
sinappimajoneesia ja chilillä maustettua punajuurihilloketta L
Pääruokana
Grillattua härän sisäfileetä ja choronkastiketta
tryffelibriossi, vihreää parsaa ja jokirapuja L (pyydettäessä G)
Jälkiuokana
Banoffee ja colajäätelöä
rommilla maustettua kirsikkasiirappia VL
Kasvismenu
Alkuruokana
Maa-artisokkakeittoa ja rapeaa maa-artisokkaa
sipuli tarte tatin ja pistoukastike L (pyydettäessä G)
Pääruokana
Tattirisottoa ja savustettua selleriä
pikkelöityä omenaa, pecorinoa ja tuorepestoa L G
Jälkiruokana
Banoffee ja colajäätelöä
rommilla maustettua kirsikkasiirappia VL
Siikamenu
Alkuruokana
Maa-artisokkakeittoa ja rapeaa maa-artisokkaa
sipuli tarte tatin ja pistoukastike L (pyydettäessä G)
Pääruokana
Paahdettua siikaa ja hummerikastiketta
tillivohveli, kevätsipulia ja fenkolia L G
Jälkiruokana
Kookosparfait ja ananassorbettia
lakritsi sabayon L G