Figaro Restaurant & Winebistro Jyväskylän viinimessuilla 25.-26.3.2017

Julkaistu 10.3.2016

Figaro winebistro esittäytyi vuoden 2016 viinimessuilla Jyväskylän Paviljongissa. Messuviikonloppu oli positiivinen kokemus ja niinpä päätimme olla mukana myös 2017 messuilla launtaista sunnuntaihin 25.-26. maaliskuuta.

Figaro Winebistro valittiin Viini-lehden äänestyksessä vuoden viiniravintolaksi jo kolmannen kerran vuonna 2015. Haluamme olla mukana Jyväskylän viinimessuilla tapaamassa asiakkaitamme ja viininystäviä. Lisäksi haluamme tuoda oman osamme Jyväskylän viinikulttuurin edistämiseen.

Winebistron ständi viini 2016

Messuilla meillä on viinibistromainen pop up –ravintola, jossa tarjoilemme viinin lisäksi pieniä tapas-annoksia. Viiniyhteistyössä messuilla ovat Antinorin viinitalo ja Freixenet.

Winebistron ständi 4 Antinori Viini 2016Winebistron ständi 2 Viini 2016

Figaro on luonut oman ainutlaatuisen konseptinsa Jyväskylän ruoka- ja viinikulttuuriin. Ravintolan toimintaa kuvaa jatkuva kehitys ja positiivinen suhtautuminen tulevaisuuteen – kevään tapahtumien lisäksi, suunnitteilla on paljon uutta.

Winebistron ständi 3 Viini 2016
Tutustu messuihin tästä.