SYOMÄÄN! 17.3.

Julkaistu 6.3.2018

Tunnelmia eiliseltä: Figaro Restaurant & Winebistro ja päivän erikoismenu, jonka oli keittiömestari suunnitellut Syömään tapahtumaa varten. ❤️

Koko seurueen kesken jaettava alkupalalautanen mustekaloineen ja hirvipullineen oli kuulemma niin hyvää. ? Ja pienet sankarit ja aikuiset nauttivat päivästä, yhdessäolosta ja hyvästä ruoasta. Ja juuri näinhän se pitikin mennä.

Figaro oli mukana 17.3.2018 klo 12-15 järjestettävässä ”Syömään!” tapahtumassa, jossa lapsiperheet ovat erityisen tervetulleita ravintolaan. Mukana on toistakymmentä eri tyyppistä ravintolaa, joille lapsiperheet ovat tärkeitä.

Pöytäseurueen kesken jaettavat alkuruoat
Oliiviöljyssä haudutettua mustekalaa, hirvenlihapullia tikun nokassa, iberico secreto –porsasta, chorizoa, kurkkutagliatellea, kirsikkatomaattia ja remouladea

Pääruokana
Paistettua lohta ja hummerikastiketta
tai
Grillattua härän marmorifileetä ja timjami-sitruunavoi

Lisukkeeksi
puikulaperunapyreetä, pastaa, valkosipuliperunaa tai ranskalaisia oman maun mukaan

Jälkiruokana
Jäätelöä niin paljon kuin jaksat, makuina mansikka, suklaa ja vanilja
kinuskia ja suklaakastiketta, strösseliä, vaahtokarkkeja, marjoja

Menun hinnat:
Aikuiset 37€ Lapset -50% ja alle 4-vuotiaat syövät ilmaiseksi.

Pöytävaraukset:
info@figaro.fi tai 020 7669810

Lisää tapahtumasta:
www.facebook.com/syomaan
www.instagram.com/ syomaan_tapahtuma

#syömään #lapsetravintolassa

Ravintola Figaro on tunnelmallinen 90-paikkainen ruokaravintola Jyväskylän keskustassa, vanhassa idyllisessä kivitalossa. Viihtyisä ilmapiiri rakentuu ystävällisestä ja ammattitaitoisesti palvelevasta henkilökunnasta ja hyvästä ruoasta.

”Olemme ravintolassa luopuneet erityisestä lasten listasta, sillä kaikkia ravintolamme annoksia saa pienempinä annoksia. Meillä lapset syövät aina puoleen hintaan ja jos ravintolan listalta ei sellaisenaan löydy sopivaa annosta niin voidaan annoksia myös hieman muunnella ”lapsiystävällisempään” makuun. Suosikkeja ovat myös omatekemämme jäätelöt!”